Trött är bara förnamnet...

Vilken dag det har varit!
Orkar knappt prata om det bara. Inte lätt att vara ensam men en vildbatting och en pipfia. Beundrar verkligen ensamstående mammor som får det att gå ihop!
Tack och lov så kommer syrran hit imorgon så jag kan andas ut lite. Ikväll slockande Julia strax efter nio efter mycket bök. Viktor skulle minsann inte gå och lägga sig. Halv elva slöt han slutligen sina blå i min famn. Jaha, får väl ta den där planerade duschen nu då, klockan är 23:20. Hinner säkerligen inte imorgon innan min vännina kommer vid 12...
Får inte glömma att ta in katten bara. Här kommer en blid på den pälsklädda snöpulsaren Buster:



Talar man om trollen så krafsar de på altandörren! Han hade nog fastnat med linan där ute, för selen hade han krånglat av sig, stackarn! Hela magen full med snöbollar, va ska han ut o göra???


Nääääe, nu får jag ta mig i kragen och gå och duscha innan det är onsdag! Tjingeling!!


Hur långt e de till sommaren igentlien???

Jag fryser och fryser.....nu kan det gärna bli plusgrader igen. Känner mig jättetråkig som inte vill utanför dörren! Och det är låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångt till sommaren :(

Idag har det inte hänt n å n t i n g ! Det var meningen jag skulle ut till Hasslarp och repa, men de höll på att lägga bas på demon i studion. När han blev klar skulle Johnny lägga gitarr, så det var inte mycket lönt för mig att komma ut. Vår nya hemsida är klar förresten. Nja, det ska väl läggas till lite bilder och så, men det måste Syster Yster hjälpa mig med.
Adressen är www.ccwaterback.se

Imorgon ska Henke häröver på bilverkstan hjälpa oss att fylla på kylarvätska på bilen, sen ska jag till mams o paps. Måste ordna med min mammapenning. Hade ju glömt att lämna in för hela månaden :(

Planer annars i veckan? Jag ska träffa en "gammal" vännina på onsdag, vi har nog inte setts på minst 10 år! Så det ska bli skoj. Annars satsar jag mest på att överleva en dagis-ledig vild-Ville. En vecka till *suck*. Måste ut och rasta av honom lite - men det är ju så kallt!


Nångång ska va den första

Men det var ju absolut inte den sista som jag var på Kosta Outlet! Så skoj så skoj, och så mycket pengar man kan göra av med..... Det var en bit att köra, i pappas Toyota.
Mamma, pappa, jag och syrran var på äventyr i de småländska skogarna! Familjen tyckte att jag pratade non-stop, och det gjorde jag väl oxå antagligen, men det är ju inte så ofta som jag träffar vuxna människor (ja förutom kära sambon då) så jag menar jag får ju passa på.
Vi shoppade och shoppade och shoppade. Sen åt vi middagsbuffé (översaltad lasagne för min del). Mamma och de andra försökte få mig att tro att man kunde gå och ta en omgång till om man ville. Men det hoppade jag minsann över, som om jag skulle göra bort mig på det sättet? Till slut erbjöd sig syrran att hämta till mig men då erkände jag att jag redan var mätt! Kul att tetas ibland, jag var väldigt flamsig hela dan faktiskt.
Men jag fick köpt nåt till oss allihop...
* En Odd-Molly tröja och en kofta till mig
* Ett par frottébyxor (Lundmyr) till Julia (svarta)
Fast Julia fick svarta :)
* En skojig tröja med slipstryck till Viktor (och lite loll-loll)
* En mössa och halsduk till Peter

Så det var en givande tur. Skulle haft lite med pengar bara :(

Kom inte hem förrän klockan var halv åtta. Då hade Viktor precis slocknat (ingen middagslur idag inte) men Julia var piggelin ett tag till. Så henne kunde man pussa på ett tag!
Nu sover Peter här  i soffan som vanligt. Jag får väl följa hans exempel, det kommer en dag i morgon oxå. Då blir det rep med bandet och lite inspelning i studion! See ya folks!

Duktig flicka

Detta har jag gjort alldeles själv! Julsången åzzå!! *klapp på axeln* ;))

 

Ojojoj..

..va lite tid jag har tillbringat här då?! Well, that's life när man är mamma till två små busungar.
Här är nu lugnt och skönt, men det har varit lite upp och ner här med barnens sovtider efter jul. Har hört fler som haft det så här, så det är nog nåt tomte-fenomen? Iaf verkar det som att det har börjat rätta till sig.

Nyårsaftonen här i S Wram var vääääldigt lugn. Peter somnade här i soffan strax efter nio, och när han vaknade hade jag somnat! Första gången man sov vid tolv-slaget sen man var barn... så kan det gå.

Julafton firades oxå här hemma med hela tjocka släkten (ja nästan iaf) och det var sååå mysigt så! Jultomten var oxå här till barnens stora glädje. Min finaste julklapp var nog en espressomaskin som jag fick av mams o paps. Mumsfilibabba! Ville och Jullan fick julklappar så det räckte och blev över. Men så började deras morföräldrar och moster att shoppa klappar redan i oktober <3 så gulliga de är!

Här kommer lite julabilder:



See ya soon!

RSS 2.0